Lakers Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 (edytowane) Na zdjęciu Widoczna jest mała biała kropka jest ona twarda jak łodyga tak się zastanawiam czy to nie jest mała muchołówka. Czy nie powinienem tego usunąć i co to dokładnie jest. Na pewno nie jest to pleśń. Edytowane 8 Maja 2011 przez Lakers Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Proponuję nie robić sensacji z każdej kropki jaką znajdziesz w doniczce... Poza tym ta fotka jest nie do zidentyfikowania. Poczekaj aż się sprawa rozwinie, pojawi się coś co w ogóle widać i wtedy nam o tym opowiesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lakers Napisano 8 Maja 2011 Autor Share Napisano 8 Maja 2011 soory za nadgorliwosc ale juz mi kiedys mucholowka padla. Napisze jak urosnie thx Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lakers Napisano 9 Maja 2011 Autor Share Napisano 9 Maja 2011 (edytowane) A teraz jesteście wstanie to poznać BO to szybko się rozwija i nie wiem czy wyrwać czy zostawić Edytowane 9 Maja 2011 przez Lakers Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 Bez jaj, ale mi to wygląda na kiełkującego pomidora Na muchołówkę sobie jeszcze poczekasz... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lakers Napisano 9 Maja 2011 Autor Share Napisano 9 Maja 2011 HA HA HA A na serio Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 Jakaś trawka Ci rośnie, muchołówka kiełkuje naprawdę wolno... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lakers Napisano 9 Maja 2011 Autor Share Napisano 9 Maja 2011 (edytowane) Aha poczekam to może do końca wyrośnie i na pewno poznam Edytowane 9 Maja 2011 przez Lakers Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoon Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 haha, takie ogromne to na pewno nie muchołówka, chyba że nasiona masz z okolocy elektrowni elektrycznej w Japonii. Najpierw zobaczył byś zieloną kropkę i miniaturowe 2 listki, a tu wyraźnie rośnie w górę, jak normalna duża roślinka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorak98 Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 Muchołówka to to niestety nie jest U mnie w doniczce też sobie coś podobnego kiełkowało, nawet kilka takich cosi, ale rosły strasznie szybko i nie przypominały w zasadzie nic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lakers Napisano 9 Maja 2011 Autor Share Napisano 9 Maja 2011 to palma albo bambus a tak na serio to normalna trawa juz wyrwalem. Thx Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel033 Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 Ja kiedyś dostałem torf od kolegi, to mi zaczął arbuz kiełkować, jednak zczaiłem od razu, że to nie muchołówka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lakers Napisano 11 Maja 2011 Autor Share Napisano 11 Maja 2011 to była trawa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi