Lakers Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Czy przestawianie rosliny w dzien na balkon a na wieczor do domu jej zaszkodzi. Czy powina stac w jednym miejscu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 A co chcesz uzyskać tym przenoszeniem? Znajdź miejsce w domu, gdzie jest najwięcej słońca i tam ją postaw. W okresie letnim, kiedy w nocy jest ciepło, może stać cały czas na balkonie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lakers Napisano 8 Maja 2011 Autor Share Napisano 8 Maja 2011 A co chcesz uzyskaŚ tym przenoszeniem? ZnajdÜ miejsce w domu, gdzie jest najwicej sÓoąca i tam jŃ postaw. W okresie letnim, kiedy w nocy jest ciepÓo, moße staŚ caÓy czas na balkonie. bo mam taki dom ze albo mam slonce albo cieplo dla roslinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Myślę, że przenoszenie nie powinno jej zaszkodzić. Jednak zimy już nie mamy, więc ja bym wybrał to miejsce z dużą ilością słońca i tam ją zostawił. Przecież nie masz chyba w domu aż tak zimno? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Przestawianie rośliny na pewno nie zaszkodzi Wskazana jest duża ilość słońca, minimum około 12 godzin dziennie. Jednak uważałabym w okresie letnim. Wystawienie rośliny 'na dzień dobry' na działanie bezpośredniego, silnego naświetlenia może doprowadzić do oparzenia liści. Dlatego radziłabym działać sukcesywnie i namyślnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lakers Napisano 8 Maja 2011 Autor Share Napisano 8 Maja 2011 dzieki teraz juz bede wiedzial Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi