Pixi Napisano 1 Maja 2006 Share Napisano 1 Maja 2006 Dwie z moich roślinek jedna stoi na dworze Jedna w domu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 1 Maja 2006 Share Napisano 1 Maja 2006 To regular moja jak dałem na dwór to też sie wybarwiła troche Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 1 Maja 2006 Share Napisano 1 Maja 2006 NO no, spoko roślinki. A te kolory. Pozazdrościć. Ta co w domu ci stoi to chyba 2 ofiary ma w swoich paszczach A to w środku czerwone to co(na trzecim foto)?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 1 Maja 2006 Share Napisano 1 Maja 2006 Przepieknie wybarwiona ta mucholowka, ja tez tak cem zeby moja wygladala :grin: :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixi Napisano 2 Maja 2006 Autor Share Napisano 2 Maja 2006 no ofiar to one już sporo nałapały he he a saracenki jak szaleją zamieszczę parę fotek saracenek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi