Szymon Rutkowski Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 W dniach 27 maja - 5 czerwca odbędzie się wystawa roślin mięsożernych w łódzkiej palmiarni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 A to ciekawe, wystawa zawsze była we wrześniu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon Rutkowski Napisano 25 Maja 2011 Autor Share Napisano 25 Maja 2011 Właśnie nie wiem czemu ją przenieśli. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Rzeczywiście: Serdecznie zapraszamy do Palmiarni na wystawę pt: "ROŚLINY MIĘSOŻERNE" która odbędzie się w dniach 27 maja ? 05 czerwca 2011. W programie: - ekspozycja kilkudziesięciu taksonów roślin mięsożernych (gatunków i odmian); - porady ogrodnicze; - prezentacja podstawowych podłoży do uprawy roślin mięsożernych; - kiermasz roślin i akcesoriów do ich uprawy - projekcja filmów przyrodniczych (niedziela 29.05 godz. 1200 ? 1330 sala dydaktyczna). Wystawę będzie można zwiedzać w godz. 10.00-18.00 (kasa biletowa czynna do godz. 17.30). Strona ogrodu: http://www.botaniczny.lodz.pl/aktualnosci.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Powiedziałbym, że nie wszystko zeszło w W-wie na wystawie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Powiedziałbym, że nie wszystko zeszło w W-wie na wystawie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Też mnie to dziwi, może jutro wpadnę, ale aparatu nie biorę, bo ciekawsze okazy sam posiadam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 Był ktoś? Podobno nie było tak źle. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 Lenistwo przeważyło - nie byłem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi