owadożer Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Witam, proszę o identyfikacje rosiczki, przepraszam za jakość zdjęcia ale było robione telefonem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Witam, proszę o identyfikacje rosiczki, przepraszam za jakość zdjęcia ale było robione telefonem Postaraj się lepsze zdj zrobić.... chociaż mi to na rosiczkę okrągłolistną wygląda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam8806 Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Drosera spatulata pewnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Jestem zdania sadam8806 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Zrób wyraźniejsze zdj. to będziemy mogli ściślej określić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Okrągłolistna raczej odpada. Ma węższe łodyżki i wyraźniejsze przejście między łodygą, a liściem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 Drosera spatulata też taka mam i to nie jedna tylko 20 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinnamon Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 A co ten post wnosi do tematu? Moim zdaniem D. spatulata, ale powtórzę tak jak poprzednicy - słaba jakość, trudno ocenić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi