Pep3k Napisano 4 Maja 2006 Share Napisano 4 Maja 2006 A ja postawiłem w WC.... I zaczął puszczać dzbanki Prawdopodobnie Twój dzbanecznik też straci dzbanki ze względu na aklimatyzację... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Snajepr Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 Na jakiej zasadzie działa ten nawilżacz Bo nie chce mi wytwarzać pary sprężyna która była w środku pękła i nie wiem co zrobić Proszę o pomoc!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 Fogger za pomocą fal dzwiękowych o wysokiej częstotliwości rozbija cząsteczki wody na mniejsze ,które tworzą pare wodną. Racja marrom pomyliłem się dzięki za poprawe:-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 Paulo09 - fogger wytwarza mgłę emitując ultradźwięki (więc jest to wysoka częstotliwość nie niska). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skolilaj Napisano 5 Lipca 2007 Share Napisano 5 Lipca 2007 Wg. mnie ventrata nie potrzebuje nawilżacza. Wystarczy postawić go na parapecie a on się aklimatyzuje (mogą uschnąć mu dzbanki muszą, ale nie koniecznie). Po prostu się przystosuje i nie będzie mu trzeba nawilżania. Chociaż ja osobiście wole nie "męczyć" dzbanecznika niską wilgotnością i podstawka z keramzytem w zupełności wystarcza. B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satariel Napisano 5 Lipca 2007 Share Napisano 5 Lipca 2007 podstawka z keramzytem i na parapet i po sprawie. cyt"mogą uschnąć mu dzbanki muszą, ale nie koniecznie" Język Polska bardzo trudna :blink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi