evulFarmer Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 (edytowane) Witam, ostatnio wpadl mi do glowy taki pomysl aby zorganizowac splyw kajakowy rzeka Czarna Hancza i zebrac grupe z forum co by sie lepiej mozna bylo poznac i milo spedzic czas. Splyw trwa 4 dni nocujemy w namiotach zazwyaczaj jest jakas knajpka zeby cos do jedzenia kupic [dla wybrednych] jesli nie to ognisko konserwy itp Orientacyjny koszt takiej wprawy to ok. 150zl za osobe przy grupie liczacej jakies 16-14os. [cene podalem z podciagnieciem w gore]. W cenie wliczone sa oplaty za kajaki pola namiotowe wejsciowki aby nie bylo problemu z plynieciem przez Wigierski Park Narodowy itp. Chcialbym sie zorientowac czy byliby chetni na taka wyprawe. Jesli bedzie zainteresowanie to wrzuce foty rzeki otoczenia itd abyscie mieli pojecie jak to wszystko wyglada Jezdze na tego rodzaju splywy wlasnie ta rzeka juz kilka lat i mowie wam naprawde WARTO tym bardziej ze bedzie to swietna okazja zeby sie blizej poznac a nie tylko na jakichs gieldach czy wystawach na ktorych wiekszosc chodzi swoimi sciezkami. Czekam na wasze opinie. Pozdrawiam Kuba. @edit drobny edit Lista uczestnikow: evulFarmer + Niezrzeszona Artur z P na koncu masiol90 sadam8806 + osoba towarzyszaca Kosa1984 Hubu theofil @edit dodana lista uczestnikow [potwierdzonych lub w 90% pewnych] Edytowane 30 Czerwca 2011 przez evulFarmer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam8806 Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 w lipcu w gre u mnie wchodza wylacznie weekendy albo poczatek sierpnia, jak takie terminy to wstepnie ja i moja istota(dziewczyna) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Jedziemy! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2011 wiedzialem ze mozesz byc zainteresowany licze ze zbierze sie ekipa to moze byc mega wyjazd Oczywiscie zalatwie transport zalozmy ze stacji pkp suwalki na miejsce splywu bez zadnego problemu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam8806 Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 ja z bialegostoku moge kogos zabrac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2011 byle bylo kogo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 ja się na coś takiego piszę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu881 Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 (edytowane) Też się piszę. EDIT Albo nie, bo mam 800 km. Edytowane 26 Czerwca 2011 przez Grzesiu881 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Bardzo fajny pomysł. Nie mam jeszcze sprecyzowanych planów urlopowych, ale wstępnie obecny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 27 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2011 cieszy mnie bardzo ze jednak jest zainteresowanie Oczywiscie jesli macie taka mozliwosc zapraszam z partnerkami przewidywana data to sam koniec lipca i poczatek sierpnia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theofil Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 No Panowie i Panie az mi serce sięucieszyło jak mym oczom ukazał się widok nazwy tematu jak organizujecie spływ jeszcze w lipcu jestem jak najbardziej za !!! dziwnym zrządzeniem losu zostałem wysłany na delegację miesięczną do Suwałk !! zatem kajaki jak najbardziej za Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 27 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2011 (edytowane) czekalem na twoja odpowiedz theofil wstepnie proponuje termin 28 lipca - 31 lipca @edit zmiana daty o jeden dzien z piatku na czwartek poniewaz wypadlo mi wesele :/ mam nadzieje ze nie sprawi ta zmiana klopotow. W razie czego prosze sie czepiac ^^ Edytowane 29 Czerwca 2011 przez evulFarmer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theofil Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 Panowie i Panie cociaż nie wiem do końca czy wypali mój spływ ale zachęcam do przyjazdu - z Evulem wczoraj poszwędaliśmy się po torfowisku z D. rotundifolia !!! I zahaczyliśmy o kilka ciekawych suwalskich miejsc, zatem jak ktoś się zastanawia nad przyjazdem , bo za daleko albo kajaki to nie jego bajka - olewać to tu jest kozacko i nie ma lipy, są rosice i torfowce !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 30 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2011 a ty nie marudz ze sie szefowej o jeden dzien nie przekona Jak bedzie marudzila dostaniesz zwolnienie lekarskie i tyle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam8806 Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 dasz mi tylko termin w jakim ma byc wystawione to moze byc nawet od ginekologa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi