Skocz do zawartości

Forumowy splyw kajakowy Czarna Hancza (na podlasiu).

evulFarmer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ostatnio wpadl mi do glowy taki pomysl aby zorganizowac splyw kajakowy rzeka Czarna Hancza i zebrac grupe z forum co by sie lepiej mozna bylo poznac i milo spedzic czas. Splyw trwa 4 dni nocujemy w namiotach zazwyaczaj jest jakas knajpka zeby cos do jedzenia kupic [dla wybrednych] jesli nie to ognisko konserwy itp :) Orientacyjny koszt takiej wprawy to ok. 150zl za osobe przy grupie liczacej jakies 16-14os. [cene podalem z podciagnieciem w gore]. W cenie wliczone sa oplaty za kajaki pola namiotowe wejsciowki aby nie bylo problemu z plynieciem przez Wigierski Park Narodowy itp.

Chcialbym sie zorientowac czy byliby chetni na taka wyprawe. Jesli bedzie zainteresowanie to wrzuce foty rzeki otoczenia itd abyscie mieli pojecie jak to wszystko wyglada :)

Jezdze na tego rodzaju splywy wlasnie ta rzeka juz kilka lat i mowie wam naprawde WARTO tym bardziej ze bedzie to swietna okazja zeby sie blizej poznac a nie tylko na jakichs gieldach czy wystawach na ktorych wiekszosc chodzi swoimi sciezkami.

Czekam na wasze opinie.

Pozdrawiam Kuba.

@edit

drobny edit

Lista uczestnikow:

evulFarmer + Niezrzeszona

Artur z P na koncu

masiol90

sadam8806 + osoba towarzyszaca

Kosa1984

Hubu

theofil

@edit

dodana lista uczestnikow [potwierdzonych lub w 90% pewnych]

Edytowane przez evulFarmer
Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

No Panowie i Panie az mi serce sięucieszyło jak mym oczom ukazał się widok nazwy tematu :D jak organizujecie spływ jeszcze w lipcu jestem jak najbardziej za !!! dziwnym zrządzeniem losu zostałem wysłany na delegację miesięczną do Suwałk !! zatem kajaki jak najbardziej za :D

Odnośnik do odpowiedzi

czekalem na twoja odpowiedz theofil :D wstepnie proponuje termin 28 lipca - 31 lipca :)

@edit

zmiana daty o jeden dzien z piatku na czwartek poniewaz wypadlo mi wesele :/ mam nadzieje ze nie sprawi ta zmiana klopotow. W razie czego prosze sie czepiac ^^

Edytowane przez evulFarmer
Odnośnik do odpowiedzi

Panowie i Panie cociaż nie wiem do końca czy wypali mój spływ ale zachęcam do przyjazdu - z Evulem wczoraj poszwędaliśmy się po torfowisku z D. rotundifolia !!! I zahaczyliśmy o kilka ciekawych suwalskich miejsc, zatem jak ktoś się zastanawia nad przyjazdem , bo za daleko albo kajaki to nie jego bajka - olewać to tu jest kozacko i nie ma lipy, są rosice i torfowce !!!

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.