Masiol Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 jestem na bank na spływie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 Wpiszcie też Artura z P na końcu! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 30 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2011 Dodalem liste uczestnikow orientacyjnie Piszcie kto przyjezdza z dziewczyna np itp zebym mogl to uwzglednic POZDRAWIAM MANIACY juz sie doczekac nie moge ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 4 Lipca 2011 Autor Share Napisano 4 Lipca 2011 zmiana daty o tydzien wczesniej.. wiekszosc juz zostala poinformowana. Obecna data to 21-24 lipiec Miejsca jeszcze sa. Niezdecydowanych zapraszam serdecznie! Szykuje sie ciekawy weekend! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam8806 Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 ja moglbym dojechac z dziewczyna 22 lipca bo 21 odpada na 100%, mam praktyki a nie mam kiedy nawet odrobic;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 4 Lipca 2011 Autor Share Napisano 4 Lipca 2011 crap :// Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothia Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 rozumiem ,że fotki będą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 4 Lipca 2011 Autor Share Napisano 4 Lipca 2011 jak przyjedziesz i zrobisz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothia Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 praca,praca,praca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam8806 Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 co wy na to zeby dograc jakis jeden wspolny termin na sierpien? zeby wszystkim jako tako pasowalo... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 co wy na to zeby dograc jakis jeden wspolny termin na sierpien? zeby wszystkim jako tako pasowalo... Jeśli tak uradzicie to rewelacja bo mi niestety obecny termin nie pasuje. Sierpień (od dwunastego) tak. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Chłopcy i dziewczęta. Ruszcie dupki i nie rezygnujcie z tego spływu. Potem od cholery ludzi na forum ma problem, że nie ma szans się integrować. Jest okazja, więc wypadadałoby ją wykorzystać. Rozumiem, że pracujemy, bolą nas nóżki, rączki, nie chce się nam, mama nam nie pozwala... Guys n girls- please COME ON. W sierpniu ogarniamy spływ i obiecuje jedno- razem z ekipą, która na spływ zawita, sprawimy, że ci, których nie będzie, będą baaaaaaaaaardzo żałować A co- żeby Wam na złość zrobić Takie foteczki porobimy- jak malowane Także ogarniajcie kogo możecie, i w sierpniu spotykamy się w Suwałkach. PEACE! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 10 Lipca 2011 Autor Share Napisano 10 Lipca 2011 czuje tu mega energie i mobilizacje SUWALKI WITAJA W SIERPNIU! OGARNIAC JUZ URLOPY I WIDZIMY SIE W MOJEJ MALOWNICZEJ KRAINIE JEDNOROZCOW Pozdrawiam wpisujcie sie kto jeszcze bylby chetny! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 24 Lipca 2011 Autor Share Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) Postarajmy sie aby sierpniowa data pasowalo na splyw wszystkim Proponuje czw 18 sierpnia do niedzieli 21. Co sadzicie o tej dacie? Pasuje ? Edytowane 24 Lipca 2011 przez evulFarmer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 perfecto Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi