theofil Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 No się zdaje, że chyba będę na tym spływie. Moja firma jest tak zadowolona z mojego pobytu w Suwałkach, że mnie wysyłają na ostatnie 2 tygodnie sierpnia ponownie w strony Suwalsczyzny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 27 Lipca 2011 Autor Share Napisano 27 Lipca 2011 A jak reszta ? Pasuje wam data 18-21 sierpnia ? wpisujcie sie to istotne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theofil Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Panowie i Panie wpisywać się do tematu, bo nie wiadomo ile alko zamawiać w hurcie więc szybka piłka pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Widzę, że jak ktoś wychodzi z fajną inicjatywą to i tak **** z tego jest. Nie ma chętnych :/ Totalna lipa moi mili. Ale Ci, którzy nie pojadą będą żałować. Evul- może uda mi się ogarnąć jakąś niewielką nieforumową ekipę, będzie jeszcze zabawniej. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 28 Lipca 2011 Autor Share Napisano 28 Lipca 2011 (edytowane) spoko daj mi znac wczesniej odezwiesz sie na fejsie albo gadu to sie dogadamy jakos w pon pojde zaklepac termin Edytowane 28 Lipca 2011 przez evulFarmer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Niestety z braku zainteresowania wydaje mi sie ze bede zmuszony do rezygnacji z organizacji splywu. Do ustalonego terminu zostalo raptem 8 dni i raczej ciezko bedzie w te 8 dni zalatwic wszystko tym bardziej ze oprocz 2 osob nikt wiecej nie potwierdzil do tej pory swojego udzialu. No coz szkoda. Moze nastepnym razem sie uda. Administracje prosilbym o zamkniecie tematu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi