owadożer Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Oto niektóre rośliny z mojej skromnej kolekcji Zapraszam do komentowania Edytowane 29 Czerwca 2011 przez owadożer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothia Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 zazdroszczę kapturnic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorak98 Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 Właśnie miałam to pisać Kapturnice bardzo ładne i ogólnie widać, że rośliny są zadbane. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 29 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2011 Dzięki za pozytywne komentarze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drosera_dionaea Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 Piękna kolekcja Bardzo spodobał mi sie filiformis i muchołówka (chyba dentate traps, jeżeli się nie mylę?). Flava cudowna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 Świetne kapturnice! Bardzo ładna kolekcja : ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 30 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2011 Rosiczka to d. filiformis x intermedia, a muchołówka to dm. 'Shark Teeth' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 2 Października 2011 Autor Share Napisano 2 Października 2011 Trochę nowych zdjęć przed zimą [/img] Niektóre nie wyszły trochę za co przepraszam Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiokouczan Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 Trzeba przyznać, że ładnie wybarwione Takie pytanie co to jest za kapturnica, ta ciemna purpurowa ( kolor purpurowy ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 'Juthatip Soper', zgadłem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoon Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 'Juthatip Soper', zgadłem? zgadłeś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 3 Października 2011 Autor Share Napisano 3 Października 2011 zgadłeś Potwierdzam Dostępna jest w mojej ofercie Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 bardzo ładne roślinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Tym razem wstawię parę zdjęć dzbanków Nepenthes albomorginata 'green' Nepenthes izumiae (Lusung Tunkug) Nepenthes lowii (Trusmadi) Nepenthes petiolata Nepenthes sibuyanensis Nepenthes ventriocosa Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi