usiu Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 (edytowane) Witam , mam problem , nie wiem jak wytworzyc mech torfowiec , mecze sie z tym juz od jakiegos czasu i zadnych rezultatow ;/ pomozcie mi i doradzcie jak to moge zapoczatkowac pozdrawiam Edytowane 4 Lipca 2011 przez usiu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Witam , mam problem , nie wiem jak wytworzyc mecz torfowiec , mecze sie z tym juz od jakiegos czasu i zadnych rezultatow ;/ pomozcie mi i doradzcie jak to moge zapoczatkowac pozdrawiam Ułożyć torfowiec na boisku i rozpocząć mecz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Nie mecz torfowiec tylko mech Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek1393 Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Hmm... Chodzi o hodowlę MCHU Sphagnum, mam rację? W takim razie pozwolę sobie podrzucić link do tematu, bo jakiś czas temu też o to pytałem: http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...odowla+Sphagnum Ale ten "mecz" to popraw, jak możesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Proszę uporządkować tytuł tematu oraz jego treść. Temat o meczu wyrzucam do PUB. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi