neo_constantine Napisano 4 Maja 2006 Share Napisano 4 Maja 2006 Witam! W tym poście chciałbym coś zaproponować. Może by tak zorganizwoać zjazd ludzi interesujących się roślinami owadożernymi. Sądzę że było by ciekawie . Porozmawiać, wymienić się spostrzeżeniami lub nawet sprzedać gatunki rośłin których mamy wbród. Spotkanie można by było zorganizować na jakimś"neutralnym"(=żeby każdemu było nie za daleko) terenie w celu pojawienia się jak największego grona zakręconych pozytywnie . Co Wy na to? PROPONOWAŁBYM JAKIŚ DZIEŃ WE WAKACJE Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 4 Maja 2006 Share Napisano 4 Maja 2006 Proponuje gięłdę terrarystyczną w Świętochłowicach. Do Katowic jest dobre połączenie, sprzedają tam rośliny owadożerne, a od teraz giełda ma być raz na miesiąc, więc nie ma problemów z terminem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 4 Maja 2006 Share Napisano 4 Maja 2006 pomysł spoko, ale każdemu bedzie daleko bo jestesmy rozproszeni po całej Polsce. Można by sie spotkac na mazurach, piekna okolica, jeziorko, natura, nic dodac nic ujac ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 4 Maja 2006 Share Napisano 4 Maja 2006 proponuje wytypowac tu kilka propozycji po czym zamknąc temat i zrobić ankiete bedzie demokratycznie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 4 Maja 2006 Share Napisano 4 Maja 2006 Hehe fajny pomysł tylko ze teraz osoby z południa kraju mają daleko . Giełda to dobre miejsce na spotkanie przynajmniej ja tak uważam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 4 Maja 2006 Share Napisano 4 Maja 2006 a osoby z Polski Centralnej? ja proponuję okolice Mazowsza, najlepiej stolicę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 4 Maja 2006 Autor Share Napisano 4 Maja 2006 Ja proponuje jakieś centrum Polski - nie koniecznie Łódź - może bardziej w centrum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 4 Maja 2006 Share Napisano 4 Maja 2006 Ja proponuje jakieś centrum Polski - nie koniecznie Łódź - może bardziej w centrum Ja myślę, że giełda to dobry pomysł... Można np. spotkać się trochę wcześniej... Tzn. przed giełdą /ew. po giełdzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 4 Maja 2006 Share Napisano 4 Maja 2006 proponuje wytypowac tu kilka propozycji po czym zamknąc temat i zrobić ankiete bedzie demokratycznie Dobry pomysł! Ja proponuję Katowice Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazi Napisano 4 Maja 2006 Share Napisano 4 Maja 2006 kraków bedzie najlepszy to najpopularniejsze miasto turystyczne jak ktos nie byl to przy okazji bedzie mial szanse pozwiedzac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$zp!3G Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 Ja tam proponuje jakieś miejsce gdzie jest za[beeep]ista przestrzeń... u kogoś na wsi.. kto ma domek letniskowy ? Wiecie o co chodzi..:D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 5 Maja 2006 Autor Share Napisano 5 Maja 2006 Racja może ktoś by się podjoł zorganizowania zjazdu na własnej działce czy cuś Ja mogę się tego podjąć (zduńska wola ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 gdzie jest Zduńska Wola? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 5 Maja 2006 Autor Share Napisano 5 Maja 2006 40km od Łodzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 na południowy zachód od Łodzi (koło Sieradza) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi