Skocz do zawartości

Zjazd pozytywnie zakręconych :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

W tym poście chciałbym coś zaproponować. Może by tak zorganizwoać zjazd ludzi interesujących się roślinami owadożernymi. Sądzę że było by ciekawie :). Porozmawiać, wymienić się spostrzeżeniami lub nawet sprzedać gatunki rośłin których mamy wbród.

Spotkanie można by było zorganizować na jakimś"neutralnym"(=żeby każdemu było nie za daleko) terenie w celu pojawienia się jak największego grona zakręconych pozytywnie ;).

Co Wy na to?

PROPONOWAŁBYM JAKIŚ DZIEŃ WE WAKACJE :)

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Proponuje gięłdę terrarystyczną w Świętochłowicach. Do Katowic jest dobre połączenie, sprzedają tam rośliny owadożerne, a od teraz giełda ma być raz na miesiąc, więc nie ma problemów z terminem.

Odnośnik do odpowiedzi

pomysł spoko, ale każdemu bedzie daleko bo jestesmy rozproszeni po całej Polsce. Można by sie spotkac na mazurach, piekna okolica, jeziorko, natura, nic dodac nic ujac ;]

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe fajny pomysł tylko ze teraz osoby z południa kraju mają daleko :( . Giełda to dobre miejsce na spotkanie przynajmniej ja tak uważam.

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponuje jakieś centrum Polski - nie koniecznie Łódź - może bardziej w centrum :)

Ja myślę, że giełda to dobry pomysł... Można np. spotkać się trochę wcześniej... Tzn. przed giełdą /ew. po giełdzie :]

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.