Damianus Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 dla mnie njabliżej to będzie do centrum :< Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroSlaw Napisano 6 Maja 2006 Share Napisano 6 Maja 2006 a ja chcę Wrocław Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedoscigniony Napisano 7 Maja 2006 Share Napisano 7 Maja 2006 Osobiście jeżdżę na zloty hodowców owadów. Co roku spotykamy się gdzieś w centrum Polski (od 2 lat jest to Sulejów). Jedziemy tam na weekend by odpocząć i porozmawiać sobie o naszych podopiecznych (no i przywozimy swoje zwierzaki). Śpimy w namiotach, robimy sobie wypady w teren, ogniska itp. Generalnie miło spędzamy czas. Centrum Polski jest najlepszym rozwiązaniem ponieważ większosć osób musi wydać trochę kasy na dojazd i jest to wtedy w miarę sprawiedliwe. Nie ma zdecydowanego faworyzowania ludzi mieszkających np. na południu naszego państwa. Z doświadczenia wiem, że jednodniowe spotkania są nieopłacalne. Wielu osobom będzie szkoda wydawać kasę na kilkaset kilometrów by wypić piwko i pogadać. Zresztą jak się sami przekonacie, po kilku godzinach rozmowy trzeba będzie już wracać, a tu jest jeszcze wiele tematów do poruszenia. Jeśli była by osoba, która mieszka gdzieś w centrum Polski i ma możliwość gościć nas przez weekend to przemyślcie moją propozycję. Sami się przekonacie, że nie jest to zły pomysł. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 7 Maja 2006 Autor Share Napisano 7 Maja 2006 CUDONY POMYSŁ ! W zasadzie masz rację Niedościgniony ! Centrum polski ipole namiotowe ! ERxtra rozwiązanie na kiklka dni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 8 Maja 2006 Share Napisano 8 Maja 2006 Ja niestety odpadam jeśli Centrum Polski :sad: ale poobserwuje jeszcze propozycje.Jestem za Świętochłowicami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 8 Maja 2006 Share Napisano 8 Maja 2006 Ja przedewszystkim południe... tj. chodzi mi o Katowice... ew. Świętochłowice.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 13 Maja 2006 Autor Share Napisano 13 Maja 2006 Podsumuwując. Niewiele bo jedynie 36 osób oddało głosy. Fajtycznie zorganizowanie takiego zlotu gdzie pojawi się choć połowa z osób które głosowały jest trudne. Oczywiście głosy jeszcze można oddawać. Zastanawiam się nad Lipcem a konkretnie (jak większość zapronowała) właśnie na śląsku na targach. Pozostaje jeszcze problem gdzie byśmy się spotkali i kiedy (przed czy po giełdzie) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 13 Maja 2006 Share Napisano 13 Maja 2006 Najblizsza giełda w Świętochłowicach jest 10 czerwca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 13 Maja 2006 Autor Share Napisano 13 Maja 2006 Ale 10 czerwiec to okres szkoły i nie koniecznie każdy był by w stanie dotrzeć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 13 Maja 2006 Share Napisano 13 Maja 2006 To jest sobota :neutral: I ja nie mowie z eteraz musi byc tylko informuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$zp!3G Napisano 14 Maja 2006 Share Napisano 14 Maja 2006 a mi mama nie pozwala...:( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 a teraz pytanko nie wczytałem sie dokładnie co ze zlotem odbędzie sie czy sie odbył co jak kiedy ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi