Turim Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 Mi pasuje w kolejności: 1. Świętochłowice - i tak tam jade 2. Łódz lub okolice - nie mam daleko 3. Kraków - lubie to miasto Do Warszawy na pewno nie pojade bo za daleko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 ja zrobie mały oftop kiedy jest nastepna giełda w świętochłowicach ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 słyszałem , że w czerwcu migiełda pasuje na spotkanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 Może jednak śląsk? Zróbmy ankiete :!: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 Wkońcu Polska jest państwem DEMOKRATYCZNYM Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 5 Maja 2006 Autor Share Napisano 5 Maja 2006 No to kto organizuje GŁOSOWANIE (ankiete)? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 ja zorganizuje jak dacie konkretne propozycje 1.Katowice 2.Kraków 3.Łudź co jeszcze? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 może założyciel wątku (neo) by spróbował na górze dodać ankietę? moja propozycja Warszawa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 Nie wiem jak inni ale ja jestem z pomorskiego... i np. dla mnie to troche daleko by bylo jechac az na slask, poza tym prawdopodobnie bede mial jakas prace w wakacje wiec ja odpadam ale sa tez inne osoby z polnocnej polski Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilÓś Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 3.Łudź Chłopie litości.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 5 Maja 2006 Autor Share Napisano 5 Maja 2006 Zapomniałem napisać że chodzi mi o palmiarnie w ŁODZI (jest ogromny park przy palmiarni) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 Mi raczej nigdzie nie pasuje, ale dałem Łódź.... :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mort Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 Mi pasuje w Warszawie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 Jestem za Świętochłowicami Ale nie każdemu tak pasuje jak mi wiec jestem otwarta na propozycje innych. ( Byle nie za daleko ) Ale najlepiej śląsk :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek_91 Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 Wszędzie raczej daleko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi