makserwus Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Co to za muchołówka rosnąca w górę? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) Wygląda jak 'Giant' - charakterystyczne stojące pułapki i wąskie ogonki. Mój wygląda podobnie. Może to też być 'Spider'. Edytowane 6 Lipca 2011 przez Tough Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Ale masz dużo glonów na podłożu !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) Ja jestem za 'Spiderem' Edytowane 6 Lipca 2011 przez owadożer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 ja też za Spiderem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi