usiu Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Witam , mam pytanie mianowicie , wczoraj przyszedl mi dzbanecznik i czy takie warunki sa dla niego dobre ? : - zachodnie okno ( w kuchni ) - temp. 25-28 C - wilgotnosc jak to w kuchni ok 60-70% jak myslicie , bedzie mu tam dobrze ? pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 To zależy o jaki gatunek się rozchodzi. Doprecyzuj. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
usiu Napisano 7 Lipca 2011 Autor Share Napisano 7 Lipca 2011 chodzi o dzbanecznik N. 'Hookeriana' . pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu881 Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Tak, będzie dobrze. Musi się tylko zaaklimatyzować i będzie dzbankował. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
usiu Napisano 7 Lipca 2011 Autor Share Napisano 7 Lipca 2011 ale juz widze ze wypuszcza cos nie wiem czy to bedzie dzbanek ale cos idzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sknerus Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 A moja ventrata pomimo iż stoi na południowym parapecie coś słabo dzbankuje (trzy dzbaneczki), listkowanie OK. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi