jacol17 Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 Witam.Wczoraj zakupiłem swoją pierwszą muchołówkę .Kupiłem ją w OBI tam nie ma słońca więc była cała zielona.Pokażę wam kilka zdjęć abyście ocenili jej stan. Cała muchołówka: Pułapka: Po dzisiejszym wystawieniu na słońce jest już trochę czerwonego barwnika. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1990 Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 Dość młoda za jakiś czas w środku pyszczki powinny się zaczerwienić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacol17 Napisano 9 Lipca 2011 Autor Share Napisano 9 Lipca 2011 Jedna pułapka złapała liść . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1990 Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 To się zdaża też tak miałem ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 Wyjmij ja z tej ceramicznej osłonki i postaw na plastikowej podstawce. Taka ceramika może zmieniać parametry wody, którą podlewasz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamik55 Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 Ładna roślina, powinna się szybko wybarwić. Jej stan według mnie jest dobry . Możesz ją przesadzić w inną ziemię bo ta z obi może zawierać śladowe ilości nawozu. Ja zrobiłem eksperyment i nie przesadzałem jednej z zakupionych sztuk i ładnie rośnie juź rok . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacol17 Napisano 9 Lipca 2011 Autor Share Napisano 9 Lipca 2011 Kiedy ją kupiłem w samochodzie zauważyłem że po torfie chodzą takie czarne robaczki ale już ich niema. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi