lothia Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 (edytowane) Przypadkiem trafiłam na spis publikacji dot. cultywarów tłustoszy, o ile dobrze zrozumiałam,być może komuś się przyda,jest kilka pozycji napisanych przez naszych rodaków .Nie znalazłam tego tematu ale jeżeli już jest to proszę o usunięcie mojego http://bestcarnivorousplants.com/scientifi...rature_list.htm Jeżeli ktoś "zaliczył" którąś z prac wymienionych w liście to może podzieliłby się informacjami na jej temat Edytowane 17 Lipca 2011 przez lothia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 To bibliografia ale dotycząca wszystkich owadożerów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothia Napisano 17 Lipca 2011 Autor Share Napisano 17 Lipca 2011 tak to jest jak ktoś języków nie zna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Lista jednak będzie myślę przydatna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi