knor Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 (edytowane) Mam muchołówkę i kupiłem do niej doniczkę, jednak jest ona bez dziurki w nie i nie da rady takowej zrobić. Czytałem że najlepiej jest wlewać do podstawki wodę, a czego z moją doniczką nie będę mógł zrobić. Pytanie mam czy doniczka może zostać i w jaki sposób podlewać, co ile i w jakich ilościach (mniej więcej), a także czy można ją zraszać? @edit: O wiertarce nie pomyślałem . A zraszanie pomaga roślinie czy nic nie wnosi?? Edytowane 17 Lipca 2011 przez knor Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Al_Inka Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Zawsze można jakoś zrobić otwory w dnie doniczki. Jeżeli jest z tworzywa - gorącym kawałkiem metalu np. gwoździem. W porcelitowych robiłam otwory wiertarką. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamik55 Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 Zraszanie nic nie wnosi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi