Marrom Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 nie jest zbyt opadnięta? Nie sadziłeś czasem w suchym torfie? Podlałeś ją porządnie przed wystawieniem na słońce? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 trochę się martwię o moją roślinkę bo coś tak nie za bardzo wygląda,stoi cały czas za szybą ocencie jej stan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 trochę się martwię o moją roślinkę bo coś tak nie za bardzo wygląda,stoi cały czas za szybą ocencie jej stan Ponawiam pytanie zadane przez Marroma. Podłoże jest wilgotne? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Ponawiam pytanie zadane przez Marroma. Podłoże jest wilgotne? tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamik55 Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Troche wyglada, jakbys ja przesuszyla. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Troche wyglada, jakbys ja przesuszyla. ja on podłoże ma mokre,zastanawiam się czy te podłoże nie jest zbyt ubite i dlatego taka jest opadnieta,może ją jeszcze raz przesadzić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nerka99 Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) ja on podłoże ma mokre,zastanawiam się czy te podłoże nie jest zbyt ubite i dlatego taka jest opadnieta,może ją jeszcze raz przesadzić? a wiesz jaki to kultywar? bo takie mega długie liście nie są normalne i sugerowałyby brak światła o ile nic nie pokićkałem Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez nerka99 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 a wiesz jaki to kultywar? bo takie mega długie liście nie są normalne i sugerowałyby brak światła o ile nic nie pokićkałem W tym poście jest zdjęcie po zakupie http://www.rosliny-owadozerne.pl/Nowy-nabytek-t12791.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nerka99 Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 W tym poście jest zdjęcie po zakupie http://www.rosliny-owadozerne.pl/Nowy-nabytek-t12791.html To jak ona od tego czasu tak się wyciągnęła to raczej na pewno ma za mało światła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 To jak ona od tego czasu tak się wyciągnęła to raczej na pewno ma za mało światła stoi na południowym parapecie za szybą,podstawilem ją wyżej i zobaczymy czy się podniesie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 stoi na południowym parapecie za szybą,podstawilem ją wyżej i zobaczymy czy się podniesie teraz stoi na pełnym słońcu..powinna dojść do siebie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi