tomislav1ster Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Witam mam pytanie. Dokonalem przelewu z konta paypal w euro na konto walutowe w mbanku. Na paypalu jest napisane, ze zakonczono operacje ale na konto w mbanku nie doszlo nic (przelewu dokonalem w sobote a jest poniedzialek).Pytanie: poczekac jeszcze czy raczej udac sie do placowki mbank-u. Nastepne pytanie czy da sie jakos przelewac pieniadze z paypal na konto ale bez przewalutowania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Jak przelew zleciłeś w sobotę to najwcześniej dziś rano został faktycznie wykonany. Normalnie wyszedłby poranną sesją i dotarł około- lub popołudniową, ale że PayPal ma dzień poślizgu to sądzę że pieniądze dotrą jutro. Albo i w środę Do mnie jakoś na drugi dzień nigdy nie dochodziły, zresztą PayPal podaje wyraźnie: 2-3 dni robocze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 25 Lipca 2011 Autor Share Napisano 25 Lipca 2011 Jak przelew zleciłeś w sobotę to najwcześniej dziś rano został faktycznie wykonany. Normalnie wyszedłby poranną sesją i dotarł około- lub popołudniową, ale że PayPal ma dzień poślizgu to sądzę że pieniądze dotrą jutro. Albo i w środę Do mnie jakoś na drugi dzień nigdy nie dochodziły, zresztą PayPal podaje wyraźnie: 2-3 dni robocze Czyli jesli jest napisane na paypal, ze zakonczono operacje to znaczy, ze przelew dopiero wyszedl ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Transakcje w paypal trwają 5-7 dni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi