Stig25 Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Hej chciałbym kupić nasionka muchołówki i postanowiłem poszperać na necie i na allegro znalazłem http://allegro.pl/10-x-nasiona-mucholowka-...1723274274.html i nie wiem czy mi się opłaca czy nie ? Może ktoś na tym forum ma na sprzedaż obojętnie jakie odmiany muchołówki ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Ten użytkownik na allegro ma również konto u nas na forum. Raczej niczego mu zarzucić nie można. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Jeśli jesteś początkującym radziłbym Ci kupic sadzonkę, bo z nasionami jest dużo zabawy i sadzonkę dostaniesz taniej (u mnie, nie wiem jak u innych). Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Może ktoś na tym forum ma na sprzedaż obojętnie jakie odmiany muchołówki ? Ja mam nasiona Regulara (jak coś to pisz PW). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi