Iskra Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 Zapraszam do oglądania http://www.iskra.boo.pl/index.php/2011/07/...erne-lato-2011/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 (edytowane) Ładne kapturnice Dolewasz wody do kielichów ? Pozdrawiam Edytowane 29 Lipca 2011 przez owadożer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskra Napisano 29 Lipca 2011 Autor Share Napisano 29 Lipca 2011 Ładne kapturnice ? Dolewasz wody do kielichów ? Pozdrawiam Dolewam do s. purpurea Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 s. purpurea puściła ci penda. ładne roslinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 (edytowane) penda Hahahah, sorry za off'a ale nie mogłem się powstrzymać. Edytowane 30 Lipca 2011 przez Kubaa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskra Napisano 30 Lipca 2011 Autor Share Napisano 30 Lipca 2011 Pęd już trzyma się tak od pobudki po okresie spoczynku. Kwiat już dawno padł Nie wiem czemu ale s purpurea z tym pędem doznała jakiegoś przeobrażenia. Przed zimą wyglądała jak moja druga s purpurea widoczna na pozostałych zdjęciach. Wygląda jakby była niedoświetlona mimo sporej ilości światła na balkonie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi