kszysztofor Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 pierwszy pstryk na próbę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszysztofor Napisano 31 Lipca 2011 Autor Share Napisano 31 Lipca 2011 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Ładne Może by tak więcej zdjęć? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dario8812 Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 fajnie ta mucha wyszła na drugim zdjęciu:) niestety ja takich fotek nie strzele, gdyż posiadam tylko aparat w telefonie;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 A ja często cykam zdjęcia marko : ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu881 Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Jak zrobić takie zdjęcia? Poggoglowałem i słabo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Musisz mieć dobry aparat grzesiu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Opcja makro lub supermakro, ustawić rośline najlepiej w dobrze oświetlonym miejscu i cykasz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu881 Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Mam 'luszczankę' Canon EOS Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Al_Inka Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Jeszcze przydaje się obiektyw makro Ale, jak to moja siostra mówi "Na nic sprzętu kupa, gdy fotograf d*pa" Ładne zdjęcia, może niedługo swoimi się podzielę ; ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu881 Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Jakieś specjalne ustawienia muszą być. Google mi powiedziało TV AV ale bez szczegółów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Al_Inka Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Przy lustrzance to raczej obiektyw do makro potrzebny jest. Może spróbuj sposobem opisanym tu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Jeśli masz lustrzankę warto zainwestować w obiektyw macro. Dodatkowo pierścienie pośrednie lub mieszek. http://www.stopa.cso.pl/index.php?st=technika/staresp Prościej - zamocować odwrotnie do obecnego obiektywu obiektyw np. z Zenita. http://prawiejakfotograf.pl/porady/makrohelios/ Lub użyć konwertera macro http://raynox.co.jp/english/digital/d_slr/index.html (zestaw soczewek) lub pojedynczej soczewki np. +5 dioptrii. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi