Dario8812 Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 (edytowane) W mojej skromne hodowli posiadam: 3x Drosera Capensis (zakupione w kwietniu) 2x Dionaea Muscipla (zakupione w kwietniu) - chyba Regular form Drosera Madagascariensis - (zakupiona w lipcu) Drosera Paradoxa - (zakupiona w lipcu) Drosera Nidiformis - (zakupiona w lipcu) Oczekuję jeszcze na Dionaea Low Giant i Royal Red Oto zdjęcia Proszę o porady, opinie itp itd Edytowane 30 Lipca 2011 przez Dario8812 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 Paradoxa jakaś taka dziwna jest jakbyś jej nie podlewał przez dwa tygodnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu881 Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 Ładne roślinki, ale trochę podeschnięte. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 Według mnie wszystkie roślinki na tej żółtej tacce wyglądają podeschnięte. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dario8812 Napisano 30 Lipca 2011 Autor Share Napisano 30 Lipca 2011 Paradoxa, Madagascariensis i Nidiformis kupiłem 2 tygodnie temu. Dopiero teraz zaczynają odzywać, a były w gorszym stanie. Także to nie moja wina, że one tak wyglądają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi