Marrom Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 Temat już ma CPUK kilka miesięcy ale myślę, że warto go odgrzać i u nas: http://www.cpukforum.com/forum/index.php?s...=40585&st=0 Zastanawiam się czy na naszych, krajowych znaczkach pojawiały się już kiedyś owadożery? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 Zastanawiam się czy na naszych, krajowych znaczkach pojawiały się już kiedyś owadożery? Do początku lat 90-tych interesowałem się polską filatelistyką Przejrzałem pobieżnie katalog znaczków celem odświeżenia pamięci i zapoznania się z wydawnictwami po 1990 r. i na 99,99% stwierdzam że nie. Były serie o roślinach chronionych i ginących, były serie poświęcone kwiatom sukulentów czy storczykom, ale owadożery nigdzie się nie przewijają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam8806 Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 ja widzialem kiedys na allegro znaczki z owadozerami, polskie znaczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Ja posiadam polską monetę z muchołówką amerykańską - seria "Oddities of Nature". Znaczków nigdy nie spotkałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 31 Lipca 2011 Autor Share Napisano 31 Lipca 2011 Możesz zrobić fotkę - jestem ciekawy bo o monetach całkiem nie pomyślałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Moneta: http://www.emonety.pl/product/3639_osobliw...wka-ameryka-ska Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Dokładnie, choć kolory na zrzutach jakieś takie wyblakłe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 31 Lipca 2011 Autor Share Napisano 31 Lipca 2011 Nie jestem numizmatykiem ale moneta osobliwa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu881 Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Ładna kompozycja, oraz kwadratowa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Dobra, akurat miałem włączony skaner: Wygląda jakby wyszło tak samo jak na linku Jest nawet certyfikat. Acha, dostałem to jako prezent, nawet nie wiedziałem, że to cenne, nie znam się na monetach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi