piotr1990 Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Co sądzicie o sztucznych kwiatach, roślinach? Kilka w domu mam bo przy mamie to nawet kaktus by uschnął XD Ja osobiście nie lubię sztucznych kwiatów, roślin. Ja w tym widzę tylko posklejane kawałki materiału... Sztucznych choinek tez nie lubię. Taka cała plastikowa obwiązana kablami do lampek. Gdyby to ode mnie zależało to bym wywalił z domu wszystkie sztuczne rośliny. A wy co o nich sądzicie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 U mnie podobnie jak u cb moja mama nie ma szczęścia do kwiatków miała ok 10 roślinek z czego wszystkie uschły Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoon Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 też nie cierpię sztucznych jedyny minus żywych to że jakieś robale obsiadają i takie klejące się coś wydzielają, cała doniczka, parapet, wszystko się klei.. :/ sztuczne rośliny - tak, ale tylko do terrariów (nie owadożernych) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi