sativ Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Z tego co mi się wydaje pare osób w PL ma ten gatunek, ciekawe jak u Was wygląda? Tutaj można znaleźć zdjęcia innych roślin i jak się wydaje zmienność genetyczna jest dośc duża http://pitcherplants.proboards.com/index.c...mp;thread=10046 A tutaj 3 maleństwa które mieszkają u mnie: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 mam 5 roslin ale na razie dzbanki jeszcze za male zeby cos pokazac. Kupiony 3m-c temu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manys Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Ta krzyżówka wymaga spadków temperatury, czy może rosnąć w terra dla nizinnych?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Ta krzyżówka wymaga spadków temperatury, czy może rosnąć w terra dla nizinnych?? na razie ciezko powiedziec bo ja i sativ raczej trzymamy je z goralami ... chco powinna byc zdecydowaniel latwiejsza i chyba bedzie sie trzymala w warunkach posrednich, ale na razie i tak nie do kupienia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1990 Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 On jest troche podobny do dzbanecznika Gentle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Ciekawe gdzie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1990 Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 http://i817.photobucket.com/albums/zz100/t...t2/P5180008.jpg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) Dzbanek bardzo sympatyczny , strasznie łatwy w uprawie. Miałem go jakiś czas temu w ofercie, ale w PL zainteresowanie było niewielkie. Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez Mekk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi