ArturP Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Czy da się tutaj określić kultywar? Czy to muchołówka marki muchołówka? Zdjęcia: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaKe Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 mi się wydaje że to Regular Form chociaż nie jestem pewien Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) mi to wyglada na fanga... ale z red greenem czy cos : / widzialem podobna w bcp @edit http://bestcarnivorousplants.net/index.php...forms-clone-h06 http://bestcarnivorousplants.net/index.php...forms-clone-h25 Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez evulFarmer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Roślina nie ma za bardzo charakterystycznych cech jakiegoś kultywaru. Można by powiedzieć że to handlowy 'Red green',ale gwarancji na to nie daję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Coś tam kiedyś rozmnażałem, nie podpisałem i teraz tak wychodzi.. Miałem nadzieję, że to 'Fang' - miałem od Davida i go rozmnażałem, ale się gdzieś zapodziało wszystko. Coś czuję, że skończy jako nieoznaczona, jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły, spostrzeżenia, to proszę się wypowiadać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Możliwe że 'Fang'. U mnie 'Fang' ma jaśniejsze szypułki od innych muchołówek, takie prawie żółte. Ten Twój też ma chyba dość jasne... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Oznacz jako 'Fang' bo zwykły regular to nie jest, a ogólnie cechy się zgadzają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi