eQuadoR Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) Hej! Nie było mnie u Was dobrych kilka lat Moja całkiem spora niegdyś kolekcja owadożerów ogranicza się obecnie do jednej muchołówki oraz czterech dzbaneczników. Mam mały problem z identyfikacją jednego z nich. Pomożecie? Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez eQuadoR Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 N. x hookeriana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Twargor napisał: N. x hookeriana Dokladnie 100% nieodwolalnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eQuadoR Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Super, czyli to N. x hookeriana. Faktycznie, nazwa coś mi mówi, ale nie umiałbym w chwili obecnej dopasować jej do mojego dzbanka. Dzięki za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek1393 Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Twargor napisał: N. x hookeriana evulFarmer napisał: Dokladnie 100% nieodwolalnie Popieram w 100% - hookeriana i nie inaczej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi