Miecio Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 No i jestem:-) znowu odwiedzam forum, na którym spędziłem dużo czasu. Dawno tu nie zaglądałem i z tego co widzę to dużo osób może zadać sobie pytanie "Co to za koleś? Kto to jest ten Miecio?" Chciałem wam powiedzieć SIEMA i pogratulować rozwinięcia forum bo wiem, że nie jest łatwo to ogarnąć. Widzikóę właśnie trochę znajomych "twarzy" sativ, Dorian, no i oczywiście Marrom. P.S. Marrom tylko nie nie skasuj tego posta. Pisze do was by trochę pogadać z wami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Witaj Miecio Co tam u Cb ? Czemu Cie nie było tyle czasu ? A tak to super że wróciłeś Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 P.S. Marrom tylko nie nie skasuj tego posta. Pisze do was by trochę pogadać z wami Nie tylko ja mam uprawnienia do kasowania postów ;0 Ps. miło Cię widzieć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2011 A u mnie to legi powoli na spokojnie może nie wróciłem na stałem tzn tak jak kiedyś ale teraz będę częściej zaglądał. Hehehe no to mam nadzieje, że mi chłopaki/dziewczyny nie skasują tego hehehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu881 Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam. Kojarzę Cię z twojego avatara i tego, że kiedyś się dużo udzielałeś. Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi