Alberciarz Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Tradycyjnie już serdecznie zapraszam na targi Zoo-botanica 2011, które w tym roku odbędą się w dniach 2-4 września. Tym razem z powodu remontu Hali Stulecia impreza odbędzie się w Centrum IASE w kompleksie Hali Stulecia. Ta prestiżowa impreza od wielu lat gromadzi w jednym miejscu dużą ilość firm, hodowców i amatorów z branż zoologicznych i ogrodniczych. Uwaga ! W tym roku przewidujemy specjalne promocje przygotowane specjalnie na targi! Szczegółowe informacje pojawią się na około tydzień przed targami. Ponadto w niedzielę o godzinie 14 zostanie przedstawiona krótka prelekcja dotycząca odpowiedniej uprawy roślin mięsożernych w warunkach domowych. Godziny otwarcia - 10:00-18:00. Cena biletu - normalny 17 zł, ulgowy 12 zł. Dokładny adres : Hala Stulecia (dawniej Ludowa) ul. Wystawowa 1, Wrocław Więcej informacji o targach na stronie organizatora : http://www.wigor-targi.com/targi,462,ZOO-BOTANICA+2011.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 będę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 będę A ja nie -.- Czego nic nie ma w Rzeszowie?! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Ja również będę, wiadomo już na co i jakie będą promocje? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 26 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Jak Mateusz wróci z wyjazdu to ustalimy Na pewno będzie dużo roślin, oraz sporo promocji na kapturnice i rosiczki, może i jakieś muchołówki się załapią Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) mile zaskoczyłaby mnie promocja na Heliamphore Midoxa Edytowane 26 Sierpnia 2011 przez Karol Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 27 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Przedstawiam Wam obiecane promocje : Drosera : aliciae, spatulata, nidiformis dorosłe po 2 zł Capensis i capensis Albino duże za zeta Drosera madagascariensis i venusta średnie po 4 zł Muchołówki Red-green 6 cm po 8 zł Muchołówki Red-green i regular 3 cm tylko po 3 zł Ponadto możliwe rabaty na kępkowe rosiczki tropikalne. To tyle jak chodzi o rośliny z mojej szklarni Na pewno będzie sporo dobrych cen w rozmaitych kapturnicach i nie tylko, ale o tym może Mateusz napisze jak znajdzie chwilę. Zapraszam również na krótką prelekcję pt. "Fenomen roślin mięsożernych w domowych uprawach" w niedzielę 4 września o 13. Odbędzie się ona w sali konferencyjnej, bądź w strefie prezentacji nowości. Uprzedzam, że tematyka przygotowana bardziej pod początkujących Do zobaczenia za niecały tydzień Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Na pewno będziemy mieć taki "kosz" z przecenionymi kapturnicami, można już teraz zarezerwować te, które zostały zamieszczone w ofercie wyprzedażowej na forum. Oczywiście z racji odbioru osobistego na giełdzie przysługuje -20% ceny tych kapturnic. Jednakże przewiduję dużo więcej promocji, o czym będzie można się przekonać na miejscu. Na duże helki x Midoxa mogę zrobić małą obniżkę z 35zł na 30zł , będzie też parę tańszych, z powodu np. 'uszkodzonego liścia' Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Od kiedy handlujecie? Nie wyprzedacie wszystkiego do soboty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 28 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Jesteśmy na targach od piątku rano W piątek zawsze prawie nie ma ruchu, jest to tzw. dzień branżowy, także cieszymy się jak ktoś przyjdzie choćby pogadać. Dopiero w sobotę i niedzielę wszystko rusza. I mała prośba - proszę nie powtarzać błędu niektórych z Warszawy i mówić że z forum, bo dzięki temu może będziemy kojarzyć w przyszłości Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 I mała prośba - proszę nie powtarzać błędu niektórych z Warszawy i mówić że z forum, bo dzięki temu może będziemy kojarzyć w przyszłości Dokładnie tak. Nie bać się! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Byłem, zobaczyłem polecam. Generalnie to targi więc większość wystawców "w garniturkach". Jednak impreza warta uwagi. Na piętrze Albert, Mateusz (czyli Carnisana). Miło było się spotkać z nimi i wymienić kilka zdań. Poniżej kilka fotek z ich boksu. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Od lewej: Roman (Marrom), Albert (Alberciarz), Mateusz (Nwankwo). Ps. To nie ja taki mały ale oni tacy chowani na drożdżach Ps. 2 Piękne kapturki. Szczerze polecam. Sam wyniosłem od nich kilka siatek kapturów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 3 Września 2011 Autor Share Napisano 3 Września 2011 Nam również miło było poznać Romana, jak również kilku forumowiczów którzy zawitali na targi (choć przyznam, że z niektórych trzeba siłą wyciągać żeby się przyznali, że są z forum ) Zapraszamy jutro na ostatni dzień targów oraz na prelekcję o godz. 13 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 (choć przyznam, że z niektórych trzeba siłą wyciągać żeby się przyznali, że są z forum ) Jak zwykle Ale z każdym spotkaniem będzie lepiej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 jutro wpadnę z kumplem, szykujcie kawę :-D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi