Stig25 Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Hej od jakiegoś czasu mam problemy z trądzikiem . Używam wielu środków i żaden nie spełnia moich wymagań. Proszę was o pomoc. Moze znacie jakieś dobre toniki czy inne srodki albo jakies domowe sposoby usuwania trądziku???? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaKe Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 ja czytałem kiedyś w jakieś książce że na trądzik dobrze jest pić wywar z bratka który można kupić w aptece w torebkach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Polecam forum dermatologiczne lub lekarza. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Evul jakby to było na fb, zlajkowałbym Twojego posta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Błagam, powiedz, że to trolling. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unlimited1991 Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 xD Jeśli to nie żart, to do dermatologa idź, jeśli zakwalifikuje twój trądzik do ropnego i jeszcze kilka też wchodzi, to jest Tretinex/Curacne. Kuracja trwa pół roku bodajże (ja pełnej nie przeszedłem, mam skórę atopową, ale już git jest), piguły to 100-200zł na miesiąc (Isotretinoinum jest jeszcze pod kilkoma nazwami leków, różne ceny, nawet do 300zł/miesiąc, ale ja miałem za poniżej 150zł, skład ten sam). Musisz mieć zdrową wątrobę do tego, podczas kuracji regularne badanie krwi (poniżej 40zł, prócz pierwszego, które 100zł mnie kosztowało w lab. prywatnym) czy wątroba nadal żyje. Lek wczesnoporonny i w ogóle płody deformuje więc post ^.^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2011 A wy jak sobie radzicie z trądzikiem ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1990 Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Mi pomogły krople o nazwie Davercin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2011 A dużo one kosztują ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Topsin w stężeniu jak dla roślin ozdobnych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Kosa1984 napisał: Topsin w stężeniu jak dla roślin ozdobnych. Bardzo śmieszne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unlimited1991 Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Davercin to jest hormonalny środek, hamujący na chwilę trądnk a potem walnie 10x mocniej xD na receptę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Szczotka druciana i jedziemy. Też to miałem, ale zacząłem myć twarz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 roslina1991 napisał: Szczotka druciana i jedziemy. Też to miałem, ale zacząłem myć twarz Widać wcześnie zacząłeś myć twarz.. Lepiej późno niż wcale. Skoro zeszło, to raczej był brud a nie trądzik. Co do autora tematu - skoro to nie jest trolling, to serio udaj się do lekarza, takich spraw się nie rozwiązuje na forum, a tym bardziej nie na owadożernym.. Co stoi na przeszkodzie w udaniu się do lekarza? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 roslina1991 napisał: Szczotka druciana i jedziemy. Też to miałem, ale zacząłem myć twarz Ale jak już zaczniesz myć to trzeba codziennie, a topsin wystarczy raz na dwa tygodnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi