Skocz do zawartości

Jak poradzic sobie z trądzikiem ?

Stig25

Rekomendowane odpowiedzi

Hej od jakiegoś czasu mam problemy z trądzikiem . Używam wielu środków i żaden nie spełnia moich wymagań. Proszę was o pomoc. Moze znacie jakieś dobre toniki czy inne srodki albo jakies domowe sposoby usuwania trądziku????

Odnośnik do odpowiedzi

xD

Jeśli to nie żart, to do dermatologa idź, jeśli zakwalifikuje twój trądzik do ropnego i jeszcze kilka też wchodzi, to jest Tretinex/Curacne. Kuracja trwa pół roku bodajże (ja pełnej nie przeszedłem, mam skórę atopową, ale już git jest), piguły to 100-200zł na miesiąc (Isotretinoinum jest jeszcze pod kilkoma nazwami leków, różne ceny, nawet do 300zł/miesiąc, ale ja miałem za poniżej 150zł, skład ten sam). Musisz mieć zdrową wątrobę do tego, podczas kuracji regularne badanie krwi (poniżej 40zł, prócz pierwszego, które 100zł mnie kosztowało w lab. prywatnym) czy wątroba nadal żyje. Lek wczesnoporonny i w ogóle płody deformuje więc post ^.^

Odnośnik do odpowiedzi

Szczotka druciana i jedziemy. Też to miałem, ale zacząłem myć twarz

Widać wcześnie zacząłeś myć twarz.. Lepiej późno niż wcale. Skoro zeszło, to raczej był brud a nie trądzik.

Co do autora tematu - skoro to nie jest trolling, to serio udaj się do lekarza, takich spraw się nie rozwiązuje na forum, a tym bardziej nie na owadożernym.. Co stoi na przeszkodzie w udaniu się do lekarza?

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.