Stig25 Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Co stoi na przeszkodzie w udaniu się do lekarza? Nic nie stoi na przeszkodzie w udaniu się do lekarza . Więc w najbliższym czasie muszę się do niego udać . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Ale jak już zaczniesz myć to trzeba codziennie, a topsin wystarczy raz na dwa tygodnie. Twarz myje codziennie A niech znowu zacytuję "bardzo śmieszne " Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1990 Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Davercin kosztuje kilka lub kilka naście złoty i jest bardzo skuteczny. Fakt na recepte Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 21 Sierpnia 2011 Share Napisano 21 Sierpnia 2011 Hmmm dermatolog da ci jakieś maści dużo i drogie i powie ci ze jak za miesiąc sie nic nie zmieni to zebys przyszedł jeszcze raz, albo antybiotyk ci da to bedziesz miał żółte zęby a po pewnym czasie przestanie działać. Nie bież tez suplementów takich bez recepty bo pomogą ci na miesiąc dwa a potem bedzie gożej. Ja się wyleczyłem pijąc cherbaty ziołowe 2-3 razy dziennie Potem wystarczy nawet raz dziennie. Najważniejszy składnik: liście brzozy i najlepiej sam uzbieraj i ususz, Możesz dodać też pokrzywę, skrzyp itp ale to juz jako dodatek. No i pamiętaj nie jedz czekolady ani niczego co zawiera kakao to duuużo pomaga . A no i nie stosuj clerasilów, toników itp tylko jakiś zwykły nawilżający krem z ziaji naj lepiej i raz w tygodniu maseczka z glinki. I powinno pomuc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 21 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2011 Hmmm dermatolog da ci jakieś maści dużo i drogie i powie ci ze jak za miesiąc sie nic nie zmieni to zebys przyszedł jeszcze raz, albo antybiotyk ci da to bedziesz miał żółte zęby a po pewnym czasie przestanie działać. Nie bież tez suplementów takich bez recepty bo pomogą ci na miesiąc dwa a potem bedzie gożej. Ja się wyleczyłem pijąc cherbaty ziołowe 2-3 razy dziennie Potem wystarczy nawet raz dziennie. Najważniejszy składnik: liście brzozy i najlepiej sam uzbieraj i ususz, Możesz dodać też pokrzywę, skrzyp itp ale to juz jako dodatek. No i pamiętaj nie jedz czekolady ani niczego co zawiera kakao to duuużo pomaga . A no i nie stosuj clerasilów, toników itp tylko jakiś zwykły nawilżający krem z ziaji naj lepiej i raz w tygodniu maseczka z glinki. I powinno pomuc Szczerze mówiąc cherbaty nie lubię ale trudno. Kakao uwielbiam i czekoladą też więc trudno się mówi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi