Gość Yasioo_Nepenti Napisano 24 Stycznia 2006 Share Napisano 24 Stycznia 2006 Dodane zostały do galerii muchołówek nowe gatunki więc jak ktoś lubi te roślinki to zapraszam do galerii ;] Galeria muchołówek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urban Napisano 24 Stycznia 2006 Share Napisano 24 Stycznia 2006 YAY!!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yahooo Napisano 24 Stycznia 2006 Share Napisano 24 Stycznia 2006 pdobam mi sie Dionaea muscipula "Fast" i Dionaea muscipula "Triffid traps" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazi Napisano 24 Stycznia 2006 Share Napisano 24 Stycznia 2006 sa super pytanie tylko kiedy będą w sprzedaży i ile będą kosztować ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rehderi Napisano 24 Stycznia 2006 Share Napisano 24 Stycznia 2006 Piekne, najbardziej mi sie podoba 'Pink Venus', 'Fang' i "Shark's tooth" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 24 Stycznia 2006 Share Napisano 24 Stycznia 2006 ja jestem zauroczony venusem i low gigantem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 24 Stycznia 2006 Share Napisano 24 Stycznia 2006 fang, fast i triffid traps bedzie na pewno wiosna, mamy kilka sadzonek, wiec bedziecie wiedziec o nich jako pierwsi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazi Napisano 24 Stycznia 2006 Share Napisano 24 Stycznia 2006 jeszcze jakby się wam udalo zalatwić Pink Venus to by bylo super Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 24 Stycznia 2006 Share Napisano 24 Stycznia 2006 o tak pink venus i red piranha i moze sawtooth Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyciurrr Napisano 25 Stycznia 2006 Share Napisano 25 Stycznia 2006 :shock: nie no moim zdaniem najładniejsza jest Pink venus i Fast jush niemoge sie doczekać jush bym chciał je kupić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 25 Stycznia 2006 Share Napisano 25 Stycznia 2006 Mnie najbardziej podoba się 'Pink Venus' jest po prostu piękna juz chciałabym ją mieć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdybski Napisano 25 Stycznia 2006 Share Napisano 25 Stycznia 2006 Jak będzie "pink venus" to zamówie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 13 Lutego 2006 Share Napisano 13 Lutego 2006 No ja tez bym chciał pink venus jest piękna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 13 Lutego 2006 Share Napisano 13 Lutego 2006 mi to się tak naprawde to wszystkie podobają ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi_rosiczka Napisano 14 Lutego 2006 Share Napisano 14 Lutego 2006 Dobrze, że będzie w marcu 'Giant', bo to moja ulubiona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi