DSArtur Napisano 14 Lutego 2006 Share Napisano 14 Lutego 2006 Już w marcu ale kiedy na początku czy kiedy ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 14 Lutego 2006 Share Napisano 14 Lutego 2006 Pink Venus jets piękna, ale moją uwage przykuła sawtooth, świetne zakończenia pułapek, jak w pile - bardzo interesujący okaz ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamek Napisano 14 Lutego 2006 Share Napisano 14 Lutego 2006 Pink Venus jets piękna, ale moją uwage przykuła sawtooth, świetne zakończenia pułapek, jak w pile - bardzo interesujący okaz ;] W końcu ktoś zwrócił uwagę na moją ulubioną muchołówkę . Myślałem, że tylko mi się podoba. Mam nadzieję, że w marcu będzie w sprzedaży. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 14 Lutego 2006 Share Napisano 14 Lutego 2006 Ja jednak pozostaje przy swoim zdaniu, ze Pink Venus to miss wsrob mucholowek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 14 Lutego 2006 Share Napisano 14 Lutego 2006 A ja to bym chciał pink venus, sawtooth i red gragon to moji ulubieńcy no i jeszcze red piranh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 14 Lutego 2006 Share Napisano 14 Lutego 2006 dlanie mis to cup trap tylko niema jej w nepenti Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 15 Lutego 2006 Share Napisano 15 Lutego 2006 dlanie mis to cup trap tylko niema jej w nepenti Masz jakieś foty tej odmiany? Bo jej nie kojarzę.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 15 Lutego 2006 Share Napisano 15 Lutego 2006 Tu jest dużo fot różnych odmian: http://www.humboldt.edu/~rrz7001/Dionaea.html Szukaj Cupped Trap Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 15 Lutego 2006 Share Napisano 15 Lutego 2006 Podsumowując wypwiedzi : De gustibus non est disputandum. O gustach nie nalezy dyskutować, jednemu podobają się Pink Venus, drugiemu Sawtooth, ale wszystkie rośliny mają w sobie coś pięknego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 15 Lutego 2006 Share Napisano 15 Lutego 2006 Cudowne są te zdjęcia ! Muszę mieć jedną z tych nowych które pojawią się w sprzedaży . !! . Cudne rośłiny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 15 Lutego 2006 Share Napisano 15 Lutego 2006 A ja napiszę po raz setny.... Kocham Pink Venus... ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 16 Lutego 2006 Share Napisano 16 Lutego 2006 pep3k a kto niekocha pink venus ona jest cudowna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi