m2arian2 Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 (edytowane) Czy rosiczka jest już gotowa, aby ja przesadzić, jeśli tak to w jaki sposób. Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez m2arian2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 A ma już korzenie ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m2arian2 Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2011 A ma już korzenie ??? Nie wiem, nie długo sprawdze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Sprawdź teraz nic się nie stanie jak podniesiesz liść do góry , ja tak robię i wszystko dobrze . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m2arian2 Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Korzenie chyba są wrośniete w liść. Bo pod liściem nic nie ma a w liściu jest taka gruba czerwona kreska, wygląda na korzeń. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Korzenie chyba są wrośniete w liść. Bo pod liściem nic nie ma a w liściu jest taka gruba czerwona kreska, wygląda na korzeń. To spróbuj delikatnie ruszyć małą roślinkę i wtedy zobaczysz czy ten wrośnięty "korzeń" się rusza . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m2arian2 Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Ta rosiczka za mocno się trzyma liścia żeby stwierdzić czy to korzeń. Gdy ruszam rosiczką rusza się cały liść Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Na razie poczekaj niech troszeczkę podrośnie a potem najwyżej jakoś po kombinujesz i najwyżej rozetniesz liść . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Nie rozumiem, Stiq, po co ten pośpiech? Jak rosiczki podrosną, wypuszczą korzenie, wtedy należy przesadzić. Nie widzę sensu kombinowania, ryzykując utratę roślinek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie rozumiem, Stig, po co ten pośpiech? Jak rosiczki podrosną, wypuszczą korzenie, wtedy należy przesadzić. Nie widzę sensu kombinowania, ryzykując utratę roślinek. Napisałem jak podrośnie to w tedy może "po kombinować" . Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez Stig25 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi