Wariatka Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 czy ktoś ma namiar na jakiś tani termohigrometr gdyż muszę zostawić na jakiś czas pod opieką innej osoby moją rosiczkę? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaszarnia Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 A po co Ci higrometr? W hodowli większości roślin jest bezużyteczny. Poza tym, co to za rosiczka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamik55 Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) wariatka - dobrze ci radze jak masz tylko jedna rosiczke to po co ci termmohigrometr? po pierwsze jak przedmowca jaki to gatunek? jakbyc jednak potrzebowala i koniecznie chciala zakupic to tu jest jakis taki elektryczny (nie wiem czy dobry bo nie mam) http://allegro.pl/higrometr-hygrometr-i-te...1776668878.html Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez adamik55 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Ja mam z Castoramy I działa perfect (w przeciwieństwie do higrometra z ExoTerra :/). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wariatka Napisano 7 Października 2011 Autor Share Napisano 7 Października 2011 Ja mam z Castoramy I działa perfect (w przeciwieństwie do higrometra z ExoTerra :/). na pewno wiem droser ale nie wiem jaki dokładnie bo to był prezent z informacją żeby dokupić higrometr jestem na początku swojej przygody z rosiczką Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Na początek - rosiczka po łacinie to drosera, a nie droser. Dokupić higrometr i co? Jaką wilgotność utrzymywać? Prawie na pewno masz którąś z pospolitych rosiczek tropikalnych (np. capensis, aliciae), a im wystarcza w zupełności wilgotność pokojowa. Najlepiej wrzuć tu zdjęcie rośliny bo mam przeczucie graniczące z przekonaniem, że zalecenie zakupu higrometru jest grubo przesadzone. Co on miałby Ci dać w sytuacji, gdy nie trzymasz rośliny w terrarium na przykład? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi