Skocz do zawartości

Pomoc dot. samochodu

Gekon

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Potrzebuję pomocy dot. zestawu głośnomówiącego do Volvo S60. Mianowicie gdzie mogę kupić takie coś? http://www.volvocars.com/pl/sales-services...es/default.aspx albo coś bardzo podobnego? I gdzie mogę znaleźć w samochodzie centralkę gdzie się to podłącza?

Odnośnik do odpowiedzi

Gekon, ja do swojego przed przed ostatniego telefonu, samsunga sgh-i780 dostałem zestaw navi (czyli 2 bat., ładowarka bat., ład. samoch.) i do tego jeszcze za free słuchawkę Bluetooth, do uszną. Weź sprawdź, dla mnie naprawdę fajna sprawa. Odbiera się przyciskiem na słuchawce (w uchu) po bokach jeszcze ma głośność. Jeszcze tym co odbierasz, jak nikt nie dzwoni, to dzwonisz do ostatniej osoby od której nie odebrałeś/dzwoniłeś/dzwoniła.

Już za 50zł masz nówkę.

Co do parrota, to lepszej jakości transmiter radiowy, dużo takich w 1/4 ceny tego nawet.

Parroty są na alle fajnie wyglądają :D Nawet radio z klawiaturką, gdy sparujesz BT widziałem.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.