maxxxx95 Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam! Jakie podłoże będzie najlepsze dla tego dzbanka ? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Edit pomyliło mi się z ventratą Torfowiec - czy to żywy czy martwy będzie najlepszy Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez roslina1991 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxxxx95 Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Czyli nie bawić się z robieniem mieszanki dla dzbaneczników ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Możesz dodać styropianu lub posiekanej gąbki. Martwy torfowiec po prostu nie rośnie a żywy lepiej wygląda. Nie jestem specjalistą od dzbanków, ale napisałem jak ja to robię. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxxxx95 Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Jeszcze jedno pytanie czy gdy go podleje to wodę która spłynęła do podstawki mam wylać czy lepiej jak będzie stał w tej wodzie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 wylać, dzbanek nie lubi stać w wodzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Zostaw jesli podstawka jest niska ... do tego jesli dno wylozone kermamzytem (w doniczce) czy jak sie sadzi inne kwiatki cos jest na dole a nie sam torf to nie musisz usuwać wody. Dzbanki nie powinny stać w wodzie ale mogą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi