nerka99 Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Proszę o pomoc w identyfikacji tłustosza którego dostałem jako gratis do zakupów (klik na miniaturki by zobaczyć pełny rozmiar) Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez nerka99 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Według mnie bez kwiatu oceniam na Anpa C Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 stawiam na Pinguicula gracilis x moctezumae Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 stawiam na Pinguicula gracilis x moctezumae Raczej tak, ale przyznam że mam tą krzyżówkę i ciut inaczej wygląda szczególnie kwiat (porównanie ze zdjęciem na carnisana.pl) Anpa C to na bank nie jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie łatwiej zapytać sprzedawcy? Proszę nie piszcie - ja stawiam na, albo wydaje mi się, że - nie mając konkretnej wiedzy i doświadczenia.. Wydaje mi się, że tłustosza bez kwiatka ciężko zidentyfikować. Ktoś tak kiedyś napisał - możliwe że odnośnie bardziej skomplikowanej zagadki-rośliny. PS - Mój gracilis x moctezumae również wygląda nieco inaczej. Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez ArturP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nerka99 Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Nie łatwiej zapytać sprzedawcy? Sprzedawca tez nie wie Ok temat chyba można zamknąć w takim razie, jeśli zakwitnie to się z nim zgłoszę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi