Masiol Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Carnivoria.eu to nowa strona Davida tak? Czy nadal istnieje opcja wpłaty pieniędzy w PLN i wysyłki z Raciborza? Czy trzeba bawić się w ojro? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Tak, to nowa strona Davida. Co do formy płatności - nie mam pojęcia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Pytajcie bezpośrednio Davida: carnivoria.eu@gmail.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Ja płaciłem na polskie konto, a wysyłka kosztowała z tego co pamiętam 17zł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon000r Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Może tylko mi się wydaje ale chyba David niedawno obniżył ceny za niektóre kaptury...albo poprostu dodał nowe do oferty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Hej Czy ktoś kupował od niego nasionka D. Regi? Dobrej są jakości? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Hej Czy ktoś kupował od niego nasionka D. Regi? Dobrej są jakości? U mnie nasiona od Davida po potraktowaniu Ga3 kiełkują równo po miesiącu w Tc, jednak chyba są świeże bo liczyłem że poczekam znacznie dłużej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi