Wrazik Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Mała niespodzianka w terrarium po powrocie z dłuższego wyjazdu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 No proszę, Gratulacje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 ooooo rzeczywiscie mila niespodzianka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Ile masz roślinę ? Ciekawe co wywołało kwitnięcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Roślinę mam niecałe 2 lata. Przypuszczam, że kwitnięcie mógł spowodować drobny szok temperaturowy - podczas mojego wyjazdu terrarium nie miało półotwartych drzwiczek (żeby się nie przegrzewało), tak, jak ja robię, gdy jestem w domu. Przyszły upały, w terrarium zrobiła się na jakiś czas sauna, no i proszę . Oczywiście to tylko moje domniemania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Mi właśnie kwitnie H. minor Akopan. Puściła 2 kwiaty, jeśli chcesz się bawić w zapylanie to mogę postarać się zebrać pyłek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2011 oooo tak, dobrze to słyszeć, bo już miałem zamiar uciąć kwiat, żeby nie męczyć roślinki . Ale skoro jest okazja uzyskać nasiona, to jak najbardziej jestem chętny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi