Skocz do zawartości

średni wiek na forum

piotr1990

wiek użytkowników na forum  

Wyniki zostały ukryte do momentu zakończenia głosowania! Proszę o cierpliwość!

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem w stanie zrozumieć zakaz głosowania na zdjęcia miesiąca każdego nowego użytkownika (próba oszustwa, multikonta itp). Ale po jaką cholerę jest również zakaz i niemożność głosowania w sondach tego typu? Zafałszuję sondę?

Edytowane przez jarher
Odnośnik do odpowiedzi

Sondy tutaj to dość kłopotliwy temat, a Marrom o dziwo ma jeszcze resztki prywatnego życia i pracuje nad wieloma rzeczami na raz. Więc naprawione będzie ale nie od tak. Wejdź na forum pentagram.pl tam to w ogóle jak znajdziesz skrzynkę wiadomości i miejsce do pisania p.w. w mniej jak 2 minuty to masz piwo u mnie :P

Nie ma rozdzielenia na sondy do zdjęć i sond w innych tematach,

Odnośnik do odpowiedzi

każdy ma swoje prywatne zycie marrom też ma i nie bedzie siedział caly czas na stronie i naprawiał błedów zgłasznych przez użytkowników

Taka moja rola ;) Tylko muszę wiedzieć o tych błędach/sugestiach. Oczywiście wiele zależy od wagi sprawy. Te mniej pilne muszą czekać na mój wolny czas.

]Jestem w stanie zrozumieć zakaz głosowania na zdjęcia miesiąca każdego nowego użytkownika (próba oszustwa, multikonta itp). Ale po jaką cholerę jest również zakaz i niemożność głosowania w sondach tego typu? Zafałszuję sondę?

Jasne. Wcześniej sondy nie były używane za często i dlatego problem wcześniej nie był zauważany. Może uda mi się prostym sposobem ominąć te ograniczenia. Ale to nie będzie "na jutro". Będę jednak pamiętał o problemie.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.