Stig25 Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Czy z tego liścia coś będzie ??? Siedzi w torfie ok miesiąca ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Może coś więcej? Jaką ma wilgotność, temperaturę, oświetlenie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Powinno być , ważne żeby dolna część liścia była lekko wbita w podłoże. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 7 Września 2011 Autor Share Napisano 7 Września 2011 Może coś więcej? Jaką ma wilgotność, temperaturę, oświetlenie? Ciągle ma wilgotno i jest przykryta folią . Oświetleniem jest słońce (na razie). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Jeżeli siedzi w torfie miesiąc czasu i jest zielony to na 99% coś wykiełkuje. Trochę cierpliwości, moje pierwsze muchołówki zaczęły wychodzić chyba po dwóch mies. Dużo zależy od światła, a w tym roku słońca raczej nadmiaru nie mamy... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaKe Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 (edytowane) Sorry, że się podpinam, ale nie chce mi się zakładać drugiego tematu o tym samym. Mój liść siedzi w torfie od 28 sierpnia.Stoi na południowym parapecie. Nie jest okryty żadną folią. Podłoże cały czas bardzo wilgotne, nie mokre. Oto zdjęcia: Jak myślicie, uda się rozmnażanie? Edytowane 13 Września 2011 przez SnaKe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Jak poczekasz to sie dowiesz czy sie uda czy nie ... nikt ci nie odpowie z cakowita pewnoscia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi