Skuttter Napisano 11 Września 2011 Share Napisano 11 Września 2011 Po długim czasie wróciłem do zabawy z grafiką. Oto moje nowe Avki, jeżeli ktośchętny to zapraszam na PW (dopasuje rozmiar i inne opcje). Pierwszy na PS CS5 GIF Dzisiejszy pomysł GIG jutro - po jutrze PS. Ludzi zajmujących się grafiką prosiłbym o opinie i porady co poprawić/zmienić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Konieee <33 Zrobisz mi taaaki?? :DD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unlimited1991 Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 pokemon złap je wszystkie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuttter Napisano 13 Września 2011 Autor Share Napisano 13 Września 2011 Konieee <33 Zrobisz mi taaaki?? :DD Jakiego chcesz? Całego ognistego czy z płonącą grzywą i ogonem? Masz jakieś zdjęcie jako podstawkę czy mam coś sam znaleźć? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Jakiego chcesz? Całego ognistego czy z płonącą grzywą i ogonem? Masz jakieś zdjęcie jako podstawkę czy mam coś sam znaleźć? Pozdrawiam Może byc czarny z płonącą grzywą i ogonem Jeśli możesz to coś znajdź, bo ja się nie znam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi