Gość kiwil Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Witam wszystkich.Chciałbym pochwalić sie swoim dziełem. Jest to mój pierwszy projekt tego typu więc proszę o wyrozumiałość przy ocenianiu.Całość znajduje się w terrarium o wymiarach 50x30x40 cm. Jak na razie oświetlenie jest w planach ale póki co terrarium stoi na południowym parapecie.Z kwestii technicznych do funkcjonowania wodospadu użyłem najmniejszej pompki wodnej jaką znalazłem.Wszystko co znajduje sie w środku zbudowałem metodą prób i błędów. Komentarze i sugestie mile widziane:-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Po jakiego grzyba wciskałeś tam purpurową? I co to za dzbanki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unlimited1991 Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 może słońca mało miała i ma mało za oknem, okres wegetacyjny chce przedłużyć xd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 (edytowane) Dzbanki przerosną Ci terra szybciej, niż się spodziejesz. No i wywal kapturnicę. Poza tym oświetlenie się przyda, zima coraz bliżej Dla helki to wręcz konieczność. Edytowane 17 Września 2011 przez Człowiek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi