Karol Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Witam mam w domu sporą szklaną kulę, myśle żeby tam wsadzić jakąś 'łatwą' helke, szukam teraz do niej gotowego oświetlenia, jak sądzicie, czy taka wystarczy? http://www.belio.pl/index.php?p11753,modul...11w-do-akwarium proszę ewentualnie o linki do innych modułów ośw. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 helki potrzebuja duzo swiatla : p taka lampka 11w to co najwyzej na biurko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Latem na słoneczny parapet pół biedy, ale zima może być ciężko. Helka może przeżyć, ale do wiosny będzie miała zdeformowane i całe zielone liście. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 17 Września 2011 Autor Share Napisano 17 Września 2011 bynajmniej tu nie chodzi o jakieś oszczędności, czy skąpstwo ;-) tylko jakoś nie mogę nic znaleźć podobnego o większej mocy ;-/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Zamontuj lepiej coś takiego: http://allegro.pl/philips-swietlowka-torna...1826627422.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 20 W to i tak o wiele za mało dla helki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Tornado day light 20W wydaje mi sie ze wystarczy. Ewentualnie mozesz dac 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 17 Września 2011 Autor Share Napisano 17 Września 2011 ta lampa z linku o tyle mi się podoba bo to komplet, przyłożyłbym do kuli i gra, a teraz weź tu człowieku szukaj stojącej oprawki, jeszcze najlepiej z odbłyśnikiem i żeby to jeszcze jakieś wyględne było :-/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Mozna zrobic samemu tak jak latos. Dla chcacego nic trudnego,a przy tamtym oswietleniu to ksiazke mozesz poczytac a nie helke hodowac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 17 Września 2011 Autor Share Napisano 17 Września 2011 zabawny jak zawsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 zabawny jak zawsze I ma zupełną rację : ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 17 Września 2011 Autor Share Napisano 17 Września 2011 niezaprzeczalnie a propos, czy twoja oferta heliamphory jest jeszcze aktualna? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi