maklerw Napisano 21 Września 2011 Share Napisano 21 Września 2011 Pojawił się do kupienia ale cena kosmiczna i nawet nie pytajcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 21 Września 2011 Share Napisano 21 Września 2011 Najważniejsze, że jest. Wbrew Twoim radom zapytam: za ile i gdzie? A może Za kilka lat akurat będzie mnie na niego stać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 21 Września 2011 Share Napisano 21 Września 2011 Cierpię na niemożliwy nadmiar pieniędzy i chcę kupić nawet, jak miałbym w złocie płacić. Nie wiem, po co zakładasz taki temat, jeśli nie masz zamiaru podawania żadnych informacji więcej... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unlimited1991 Napisano 21 Września 2011 Share Napisano 21 Września 2011 strzelam w ciemno że Asia albo Brazil Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 22 Września 2011 Autor Share Napisano 22 Września 2011 (edytowane) Cierpię na niemożliwy nadmiar pieniędzy i chcę kupić nawet, jak miałbym w złocie płacić. Nie wiem, po co zakładasz taki temat, jeśli nie masz zamiaru podawania żadnych informacji więcej... A zakładam po to, żeby było wiadomo, że wogóle się pojawił i jest szansa za kilka lat kupić go już za 100ojro Edytowane 22 Września 2011 przez maklerw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unlimited1991 Napisano 22 Września 2011 Share Napisano 22 Września 2011 no ale zgadłem skąd ? i teraz za 100 E jest czy ile ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 22 Września 2011 Share Napisano 22 Września 2011 na razie jest po 900zl chyba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 22 Września 2011 Autor Share Napisano 22 Września 2011 (edytowane) no ale zgadłem skąd ? i teraz za 100 E jest czy ile ^^ Nie zgadłeś jak by była po 100 euro to bym ją kupił i penie nie ja sam na razie jest po 900zl chyba No dobra wydało się ... to cena za siewkę !! Edytowane 22 Września 2011 przez maklerw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unlimited1991 Napisano 22 Września 2011 Share Napisano 22 Września 2011 ale gdzie -.- link sklep Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mort Napisano 15 Października 2011 Share Napisano 15 Października 2011 Nadal nie odpowiedziałeś skąd te sensacyjne informacje:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unlimited1991 Napisano 15 Października 2011 Share Napisano 15 Października 2011 Na pudelku albo sforze wyczytał pewnie, tam są same sensacyjne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 17 Października 2011 Autor Share Napisano 17 Października 2011 Nadal nie odpowiedziałeś skąd te sensacyjne informacje:D Dotarła do mnie oferta przez kogoś w sklepie jeszcze długo się nie pojawi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi